Redon / Straumann Group Türkiye İş Birliği

Straumann Group Türkiye Ofisi Redon ürünlerinin satışına başladı.

Dental sektör profesyonellerine daha yoğun ve efektif bir hizmet sunabilmek için, dünya dental implant lideri olan Straumann Group Türkiye Ofisi ile 2021 yılının Nisan ayında yaptığımız anlaşma sonrası iş birliğimiz başlamıştır.

Bu yeni iş birliği ile Redon’un dental sektöre sunduğu hizmet gücü, Straumann Group Türkiye tarafından da desteklenecek. Hız ve hassasiyetin, kompakt tasarım ile birleştiği Redon CAD/CAM makineleri, Straumann Group Türkiye tarafından da sektör profesyonellerine tanıtılıp ulaştırılmış olacak.

Son yıllarda alanında pazar lideri, 2019-2020’de ise Türkiye’de en çok tercih edilen dental CAD/CAM makine markası olarak, sizlerin ihtiyaçlarını analiz ediyor ve doğru çözümler sunabilmek için çalışıyoruz. Tüm hizmetlerimize ek olarak gerçekleştirdiğimiz bu partnerlik sayesinde ise dental sektörün ihtiyaçlarına çok daha geniş bir ağ aracılığıyla ulaşmayı hedefliyoruz.

Sektör profesyonellerinin ihtiyaç duyduğu desteği çok daha efektif ve hızlı bir şekilde karşılayabilmek en büyük arzumuzdur.